Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yazılı Kanyon Tabiat Parkı, Yazılı Kanyon Tabiat Parkı, Piknik Alanı, Mangal Yakılır ... : Yazılı kanyon tabiat parkı'nın içerisinde bulunan derenin suyu bir hayli soğuktur ve eğer buz gibi suya girmekten çekinmiyorsanız yanınızda şort veya mayo getirmeniz sizin için iyi olacaktır.

Yazılı Kanyon Tabiat Parkı, Yazılı Kanyon Tabiat Parkı, Piknik Alanı, Mangal Yakılır ... : Yazılı kanyon tabiat parkı'nın içerisinde bulunan derenin suyu bir hayli soğuktur ve eğer buz gibi suya girmekten çekinmiyorsanız yanınızda şort veya mayo getirmeniz sizin için iyi olacaktır.. Perge'den adada' ya ve oradan da antiocheia'ya (yalvaç) giden ve yörede kral yolu olarak isimlendirilen eski yol, yazılı kanyon tabiat parkı'ndan geçmektedir10. Suyu gerçekten çok temiz ve cam gibi akıyor. Yazılı kanyon'un oluşumu ve özellikleri. Yazılı kanyon çevresinde bolca piknik yapan ve kanyona girerek yüzen insanlarla karşılaşmanız olası. Akdeniz bölgesinde isparta ili sütçüler ilçesi sınırları içerisindedir.

Yazılı kanyon tabiat parkı haritası isparta ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Yazılı kanyon tabiat parkı, isparta'nın sütçüler ilçesine bağlı çandır köyü sınırlarında yer almaktadır. Kanyonun derinliği 100 ile 400 m.dir. Kanyonun derinliği 100 ile 400 m.dir. Çandır köyü hudutları içerisinde kalan park, 1989 yılında tabiat parkı olarak tescil edilmiştir.

Yazılı Kanyon Tabiat Parkı Nerede, Nasıl Gidilir ve Giriş ...
Yazılı Kanyon Tabiat Parkı Nerede, Nasıl Gidilir ve Giriş ... from gezilecekyerler.com
Yazılı kanyon, isparta ili sütçüler ilçesinde bulunan kanyon ve tabiat parkı. Yazılı denmesinin sebebi kanyonda büyük bir kaya üzerinde eski yunan şairlerinden epiktetos'un hür i̇nsan üzerine bir şiir'inin. Yazılı kanyon tabiat parkı haritası isparta ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Yazılı kanyon tabiat parkı, isparta'nın sütçüler ilçesine bağlı olup antalya ve isparta'nın neredeyse tam ortasına yer alıyor. Yazılı kanyon tabiat parkı 37.481049 enlem ve 30.939957 boylamda yer almaktadır. Yazılı kanyona ismini veren tarihi yazıt. Yazılı kanyon tabiat parkı'nda kartal, kızıl akbaba, tavşan, sincap, porsuk, su samuru vb. Kanyonun derinliği 100 ile 400 m.dir.

Yazılı kanyon tabiat parkı, antik çağın efsanevî kral yolu'nun geçtiği yerlerden biridir.

Yazılı kanyon tabiat parkı, isparta'nın sütçüler ilçesine bağlı çandır köyü sınırlarında yer almaktadır. Yazılı kanyon tabiat park alanında önemli kanyonlar bulunmaktadır. Epiktotes'in yazdığı hür insan şiiri. 1989 yılında 'tabiat parkı' olarak tescil edilen yazılı kanyon, zengin bitki örtüsü, yaban hayatı, doğal güzelliği ile turistlerin sürekli ziyaret ettiği yerlerin başında geliyor. © 2021, yazılı kanyon tabiat parkı. Yazılı kanyon, isparta ili sütçüler ilçesinde bulunan kanyon ve tabiat parkı. Sütçüler i̇lçesi'ne 10 km uzaklıkta bulunan tabiat parkı tapınak ve kaya yazıtları ile tarihi önem arz etmektedir. Yazılı kanyon tabiat parkı) is a canyon in isparta province, southwestern turkey, which was declared with its surrounding area a nature park in 1989. Yazılı kanyon tabiat parkı, isparta ilinin sütçüler ilçesine bağlı çandır köyü yakınlarında yer alıyor. Yazılı kanyon tabiat parkı, doğası, yaban hayatı ve zengin bitki örtüsünün yanında eşsiz tabiat güzellikleri bulunuyor. Yazılı kanyon'un oluşumu ve özellikleri. Furkan kumkaya memurlar.net için yazdı. Bu yazıtlar nedeniyle kanyona yazılı kanyon denilmiştir.

Yazılı kanyon tabiat parkı yürüyüş rotasını ise mutlaka denemenizi öneririz. Çandır köyü hudutları içerisinde kalan park, 1989 yılında tabiat parkı olarak tescil edilmiştir. Bu yazıtlar nedeniyle kanyona yazılı kanyon denilmiştir. Bu yazıtlar nedeniyle kanyona yazılı kanyon denilmiştir. Yazılı kanyon, isparta ili sütçüler ilçesinde bulunan kanyon ve tabiat parkı.

Yazılı Kanyon Tabiat Parkı, Sütçüler Kamp Alanları
Yazılı Kanyon Tabiat Parkı, Sütçüler Kamp Alanları from dogadakiler.com
Suyu gerçekten çok temiz ve cam gibi akıyor. Milli park girişinde yer alan minik büfe. Yeşil tabiatı, doğal su kaynaklarına sahip yazılı kanyon tabiat parkı muhteşem bir güzelliğe sahiptir. Yazılı kanyon tabiat parkı, isparta ilinin sütçüler ilçesine bağlı çandır köyü yakınlarında yer alıyor. Yazılı kanyon tabiat parkı) is a canyon in isparta province, southwestern turkey, which was declared with its surrounding area a nature park in 1989. Yazılı kanyon, isparta ili sütçüler ilçesinde bulunan kanyon ve tabiat parkı. Perge'den adada' ya ve oradan da antiocheia'ya (yalvaç) giden ve yörede kral yolu olarak isimlendirilen eski yol, yazılı kanyon tabiat parkı'ndan geçmektedir10. Yazılı kanyona ismini veren tarihi yazıt.

Yazılı kanyon tabiat parkı, doğası, yaban hayatı ve zengin bitki örtüsünün yanında eşsiz tabiat güzellikleri bulunuyor.

Yazılı kanyona ismini veren tarihi yazıt. Akdeniz bölgesinde isparta ili sütçüler ilçesi sınırları içerisindedir. Epiktotes'in yazdığı hür insan şiiri. Eğer buz gibi suyu seviyorsanız uygun mayo getirip suya girebilirsiniz. Sütçüler i̇lçesi'ne 10 km uzaklıkta bulunan tabiat parkı tapınak ve kaya yazıtları ile tarihi önem arz etmektedir. Yazılı kanyon tabiat parkı'nda kartal, kızıl akbaba, tavşan, sincap, porsuk, su samuru vb. Suyu gerçekten çok temiz ve cam gibi akıyor. Kanyonun derinliği 100 ile 400 m.dir. Çandır köyü hudutları içerisinde kalan park, 1989 yılında tabiat parkı olarak tescil edilmiştir. Uygulamada mekan ve adres ara bölümüne (büyüteç ikonu) basıp ilgili yere 37°27′48″n, 30°54′36″e koordinatını komple yapıştırın ve arattığınızda yazılı kanyon tabiat parkı'nı bulmuş olacaksınız. Yazılı kanyon, isparta ili sütçüler ilçesinde bulunan kanyon ve tabiat parkı. Yazılı kanyon tabiat parkı, kovada gölü milli parkı ile birlikte isparta ili sütçüler ilçesi sınırları içinde yer alan ülkemizin iki güzelliğinden biri. Yazılı kanyon tabiat parkı'nın içerisinde bulunan derenin suyu bir hayli soğuktur ve eğer buz gibi suya girmekten çekinmiyorsanız yanınızda şort veya mayo getirmeniz sizin için iyi olacaktır.

Yazılı kanyon tabiat parkı, isparta'nın sütçüler ilçesine bağlı çandır köyü sınırlarında yer almaktadır. Yazılı kanyon tabiat parkı 37.481049 enlem ve 30.939957 boylamda yer almaktadır. Furkan kumkaya memurlar.net için yazdı. Epiktotes'in yazdığı hür insan şiiri. Uygulamada mekan ve adres ara bölümüne (büyüteç ikonu) basıp ilgili yere 37°27′48″n, 30°54′36″e koordinatını komple yapıştırın ve arattığınızda yazılı kanyon tabiat parkı'nı bulmuş olacaksınız.

Yazılı Kanyon Tabiat Parkı - ISPARTA - Doğa Sporları
Yazılı Kanyon Tabiat Parkı - ISPARTA - Doğa Sporları from www.dogakolik.com
Yazılı kanyon tabiat parkı, isparta'nın sütçüler ilçesine bağlı olup antalya ve isparta'nın neredeyse tam ortasına yer alıyor. Çandır köyü hudutları içerisinde kalan park, 1989 yılında tabiat parkı olarak tescil edilmiştir. Kanyonun derinliği 100 ile 400 m.dir. Perge'den adada' ya ve oradan da antiocheia'ya (yalvaç) giden ve yörede kral yolu olarak isimlendirilen eski yol, yazılı kanyon tabiat parkı'ndan geçmektedir10. Yazılı kanyon tabiat parkı, isparta'nın sütçüler ilçesine bağlı çandır köyü sınırlarında yer almaktadır. Isparta'ya yaklaşık olarak 70 km kadar uzaklıkta bulunuyor. Yazılı kanyon tabiat parkı içerisinde bulunan derenin suyu oldukça soğuk. Isparta ili sınırları içinde bulunan yazılı kanyon tabiat parkı'nın zengin ve pırıl pırıl akan suyu göksu çayının kaynağını oluşturur.

Ulusal parklar • doğa ve vahşi yaşam bölgeleri.

Yazılı kanyon tabiat parkı haritası isparta ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Furkan kumkaya memurlar.net için yazdı. Kanyonun derinliği 100 ile 400 m.dir. Eğer buz gibi suyu seviyorsanız uygun mayo getirip suya girebilirsiniz. Yazılı kanyona ismini veren tarihi yazıt. Yazılı kanyon'un oluşumu ve özellikleri. Uygulamada mekan ve adres ara bölümüne (büyüteç ikonu) basıp ilgili yere 37°27′48″n, 30°54′36″e koordinatını komple yapıştırın ve arattığınızda yazılı kanyon tabiat parkı'nı bulmuş olacaksınız. Doğa harikası güzelliğe sahip yazılı kanyon aynı zamanda birçok tarihi kalıntılara da sahiptir. Yazılı kanyon tabiat parkı 37.481049 enlem ve 30.939957 boylamda yer almaktadır. Epiktotes'in yazdığı hür insan şiiri. Çandır köyü hudutları içerisinde kalan park, 1989 yılında tabiat parkı olarak tescil edilmiştir. Yazılı kanyon tabiat parkı'nın içerisinde bulunan derenin suyu bir hayli soğuktur ve eğer buz gibi suya girmekten çekinmiyorsanız yanınızda şort veya mayo getirmeniz sizin için iyi olacaktır. Yazılı kanyon tabiat parkı yürüyüş rotasını ise mutlaka denemenizi öneririz.

Kanyonun derinliği 100 ile 400 mdir yazılı kanyon. Yazılı kanyon tabiat parkı, antik çağın efsanevî kral yolu'nun geçtiği yerlerden biridir.